Tuulipuvun historian toinen sijoituskilpailu alkaa tänään maanantaina 4.6.2018 ja kestää vuoden loppuun saakka. Kilpailusivu on auki osoitteessa kilpailu.tuulipuku.fi ja mukaan voi rekisteröityä heti. Kaupankäynti alkaa maanantaina heti pörssin auetessa kello 10. Linkki kilpailuun löytyy myös täältä blogin yläreunasta.

Kilpailun tarkoituksena on kasvattaa 20 000 euron alkupääoma mahdollisimman suureksi. Se, jolla on vuoden lopussa suurin salkku voittaa kilpailun sekä pääpalkinnon. Koska kilpailuaika on pitkä, jaamme palkintoja myös kahdelta väliperiodilta, joista ensimmäinen päättyy 31.7.2018 ja toinen 30.9.2018. Näin ollen mukaan ehtii hyvin myös kesken kilpailun.

Viime vuoden kilpailusta saamamme palautteen perusteella asetimme yhden oston maksimisummaksi 4000 euroa. Näin ollen sijoittajien tulee hajauttaa salkkuaan useampaan osakesarjaan. Näin estämme ”loton” pelaamisen, eli koko pottia ei enää voi sijoittaa yhteen senttiosakkeeseen rakettinousun toivossa.

Tämän vuoden uudistuksiin kuuluvat myös osingot. Mikäli sijoittaja on oikeutettu osinkoihin, ne tulevat tilille normaalisti maksupäivänä. Ainoa ero oikeaan ympäristöön on, että veroja ei huomioida.

Yhteistyökumppaneinamme on viime vuoden tapaan Nordnet, lisäksi tänä vuonna mukana ovat myös OP, Osakesäästäjien Keskusliitto / Nuoret Osakesäästäjät ja Fellow Finance. Palkinnot tulevat olemaan ruhtinaalliset, myös niistä löytyy tarkemmat tiedot kilpailusivuilta.

Toivomme, että lähdet mukaan ja haastat samalla ystäväsikin kilpailuun. Ollaan yhdessä mukana levittämässä sijoittamisen ilosanomaa kaikille!

By Osinkko

4 thoughts on “Tuulipuvun sijoituskilpailu alkaa jälleen”
  1. […] Tuulipuku.fi on toteuttanut mainion oloisen sijoituskilpailun ja ajattelin osallistua tuohon. Loin itselleni tänään tunnukset ja huomenna kenties teen ensimmäiset kaupat. Ihan hauska on ehkäpä testailla tällä erilaisia sijoitusideoita kuin ehpä normisalkussa ja siten tulee ehkä seurattua myös sellaisia osakkeita joita ei normaalisti niin seuraa ja ehkäpä sitäkautta tulee jopa uusia löytöjä omaan salkkuun. Lähde sinäkin mukaan? Parhaimmille kilpailijoille on ihan kivoja palkintojakin. […]

    1. Hienoa! Olin muuten kokonaan missanut blogisi, hienoa juttua varsinkin Nokiasta ja Microsoftista, et olisi juuri oikeampaan voinut osua. Laitetaanpa seurantaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *