Tuulipuvun sijoituskilpailu alkaa

On tullut aika julkistaa mitä saimme aikaan kesän mittaan. Olemme kehittäneet oman alustan sijoituskilpailulle. Spesiaalin tästä kilpailusta tekee se, että kilpailun aikana voi tiettävästi ensimmäistä kertaa Suomessa käydä vapaasti kauppaa Helsingin pörssin osakkeilla reaaliaikaisin kurssein pörssin aukioloaikojen puitteissa. Vihdoin pääsemme punnitsemaan, kuka on vuoden 2017 todellinen sijoitusmestari ja mikä strategia toimii parhaiten. Nyt sijoituspalstojen vakiokasvot pääsevät todistamaan taitonsa.

Kilpailu on hyvä keino haastaa itsensä ja osaamisensa. Ensimmäisessä vaiheessa tarkoituksemme on pitää kilpailua syyskuun alusta vuoden loppuun. Aikaväli on varsin lyhyt, joten strategia kannattaakin valita sen mukaisesti. Mikäli konsepti osoittaa toimivuutensa, tulemme pitämään kilpailuja jatkossakin ja pidemmällä aikahorisontilla.

Toivomme, että tulet mukaan kilpailuun ja levität sanaa myös ystäville. Tämä on loistava tilaisuus osoittaa myös sijoitusmaailmaan vähemmän perehtyneille mistä sijoittamisessa on kyse ja saada heidät harjoittelemaan sijoittamista turvallisesti.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 4.9.2017 ja kaupankäynti alkaa virallisesti samana päivänä heti pörssin auetessa. Linkki kilpailuun löytyy tuolloin sivustomme yläreunasta. Toivotamme kaikki tutut ja tuntemattomat, lukijamme ja blogikaverit mukaan kilpailuun!

Ai niin ja entäs ne palkinnot? Yhteistyökumppanimme Nordnet tarjoaa palkinnot kolmelle parhaalle seuraavasti:

 1. Kaikki neljä Jukka Oksaharjun teosta: Laatuguru, Sijoita kuin guru, Hajauta tai hajoa, Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen (arvo 79,90 €)
 2. Kaksi Jukka Oksaharjun uusinta teosta: Laatuguru, Sijoita kuin guru (arvo 49,90 €)
 3. Jukka Oksaharjun uusin kirja: Laatuguru (arvo 29,90 €)

Kilpailuun pääset alla olevasta linkistä:

https://kilpailu.tuulipuku.fi

9 ajatusta aiheesta “Tuulipuvun sijoituskilpailu alkaa”

 1. tälläet kilpailut on aikasta hanurista, tai muusta soittimesta. Pitkäjänteisellä toiminnalla ei pärjää, voittaja on se joka lyö kaikki merkit johonkin suuri riskiseen paperiin ja toivoo voittavansa.

  1. Kilpailun luonne on toki hieman normaalista pitkäjänteisestä osakesijoittamisesta poikkeava johtuen lyhyestä juoksuajasta. Tämä kilpailu toimii kuitenkin samalla hyvänä testina alustallemme ja olemmekin jo suunnitelleet esimerkiksi vuoden mittaista kilpailua joka toisi pitkäjänteisen työn paremmin esiin. Mielestäni on hyvä että kilpailuja on erilaisia, se laittaa haastamaan kilpailijoita ja tekemään päätöksiä juuri niissä vallitsevissa olosuhteissa.

  1. Kurssipalveluntarjoajamme on kaatunut ja siitä syystä pidämme kaupankäynnin suljettuna tänään. Korjaamme ongelman mahdollisimman pian.

  1. Kurssipalveluntarjoajamme on kaatunut ja siitä syystä pidämme kaupankäynnin suljettuna tänään. Korjaamme ongelman mahdollisimman pian.

 2. Samaa mieltä, toimii jos ottaa riskin ja sijoittaa lyhytjänteisesti pariin osakkeeseen. Tällä ei siis sinällään ole mitään tekemistä pitkäjänteisen sijoittamisen kanssa. Mutta hauskahan tässä on testata…

  1. Tähän kilpailuun voi liittyä koko kilpailun ajan, eli kaikki ehtivät kyllä mukaan. Tietysti jos haluaa nauttia arvonnoususta mahdollisimman pitkään kannattaa olla mukana mahdollisimman pian. Kilpailu päättyy vasta vuoden viimeisenä pörssipäivänä joten aikaa on runsaasti. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top