Matkani Bitcoin-miljonääriksi, osa 2

Talousaiheisia uutissivustoja seuraavat eivät ole todennäköisesti voineet viime aikoina välttyä uutisilta joissa kerrotaan Bitcoinin päivä toisensa jälkeen kovemmista nousuista ja uusista ennätyshinnoista. Bitcoin on tosiaan viime aikoina noussut kuin raketti ja hurmoksessa on havaittavissa yhtäläisyyksiä taannoin erittäin voimakkaasti nousseeseen Teslan osakkeeseen.

Kirjoitin aikoinaan matkastani Bitcoin-miljonääriksi. Aloitin tuolloin hyvin pienestä, mutta tällä kertaa lisäsin hieman panoksia. Ostin Nordnetin kautta 1485 eurolla Bitcoin XBTE-Trackeria joka seuraa Bitcoinin arvon kehitystä. Oston suoritin 18.11.2020 eli noin 7 viikkoa sitten. Tässä ajassa ostokseni on ehtinyt tuottaa jo reilut 100%:

Tarkoitukseni oli päästä mukaan nousuhurmokseen, mutta en rehellisesti sanottuna osannut odottaa pääomani tuplaantumisen tapahtuvan jo näin nopeasti. Jatkossa onkin mielenkiintoista seurata mitä tapahtuu ja koska todennäköinen taantuminen/romahdus alkaa.

Tässä vaiheessa on sanottava että tein ostoksen täysin pelailumielessä ja Bitcoin-sijoittajan täytyykin muistaa, että riski esimerkiksi koko pääoman menettämiselle on suuri. Näin ollen tähän ei kannata laittaa sen enempää pääomaa kuin on valmis häviämään, eikä tätä kannata missään nimessä ottaa ostosuosituksena.

By Osinkko

One thought on “Matkani Bitcoin-miljonääriksi, osa 2”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *