Matkani Bitcoin-miljonääriksi, osa 2

Talousaiheisia uutissivustoja seuraavat eivät ole todennäköisesti voineet viime aikoina välttyä uutisilta joissa kerrotaan Bitcoinin päivä toisensa jälkeen kovemmista nousuista ja uusista ennätyshinnoista. Bitcoin on tosiaan viime aikoina noussut kuin raketti ja hurmoksessa on havaittavissa yhtäläisyyksiä taannoin erittäin voimakkaasti nousseeseen Teslan osakkeeseen.

Kirjoitin aikoinaan matkastani Bitcoin-miljonääriksi. Aloitin tuolloin hyvin pienestä, mutta tällä kertaa lisäsin hieman panoksia. Ostin Nordnetin kautta 1485 eurolla Bitcoin XBTE-Trackeria joka seuraa Bitcoinin arvon kehitystä. Oston suoritin 18.11.2020 eli noin 7 viikkoa sitten. Tässä ajassa ostokseni on ehtinyt tuottaa jo reilut 100%:

Tarkoitukseni oli päästä mukaan nousuhurmokseen, mutta en rehellisesti sanottuna osannut odottaa pääomani tuplaantumisen tapahtuvan jo näin nopeasti. Jatkossa onkin mielenkiintoista seurata mitä tapahtuu ja koska todennäköinen taantuminen/romahdus alkaa.

Tässä vaiheessa on sanottava että tein ostoksen täysin pelailumielessä ja Bitcoin-sijoittajan täytyykin muistaa, että riski esimerkiksi koko pääoman menettämiselle on suuri. Näin ollen tähän ei kannata laittaa sen enempää pääomaa kuin on valmis häviämään, eikä tätä kannata missään nimessä ottaa ostosuosituksena.

2 ajatusta aiheesta “Matkani Bitcoin-miljonääriksi, osa 2”

  1. Onhan tänne tultava taas 3,5 vuoden jälkeen jauhamaan. Sellainen instituuttien ja julkkisten pönkittämä bullrun buumi kun on päällä, niin kyllähän tässä tuonne kesän-syksyn tienoille vielä cryptojen raketoimista katsellaan.
    Edellisessä 2017-2018 huumassa tulikin asiasta tuoreena innostuksena otettua takkiin aika huolella. No nyt on koettu jokaiselle sijoittajalle ennemmin tai myöhemmin vastaan tuleva pohjalla käynti.
    Nyt voinkin sanoa, että tasaisen accumuloinnin tuloksena tässä viimeisen 3 vuoden aikana aletaan näiden tuottojen valossa katsella valmistuvaa eläkeputkea.
    Kyllä tätä blockia joutuu vielä pari osaa 4 vuoden sykleissä seuraamaan, jos tuo miljoona on tavoitteena.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top