Tuulipuku.fi:n salkku on nyt nähtävissä reealiaikaisena. Tästä syystä perinteisiä kuukausikatsauksia ei enää julkaista, mutta salkun kuulumisia voidaan päivitellä kun jotain merkittävää tapahtuu.

 

14.6.2017 Analysoimme taannoin Lehto Groupia ja osake vaikutti sen verran edulliselta tulevaan kasvuunsa nähden että se päätyi Tuulipuvun salkkuun. Tuon analyysin jälkeenkin Lehto on ilmoittanut uusista suurista projekteista, muun muassa Liminkaan rakennettavasta koulukompleksista. Osaketta lisätty kurssiin 13,30€ tarkoituksena päästä mukaan pitkään kannattavaan kasvuun.

27.7.2017 Lisätty 360 kappaletta Nokiaa salkkuun hyvän H1-raportin jälkeen. Vahva suoriutuminen heikkenevässä verkkolaitemarkkinassa lupaa hyvää tuleville vuosille jolloin verkkolaitemarkkinat jälleen kasvavat. Toivottavasti Nokia palaa tuolloin laatuyhtiöiden joukkoon.

3.11.2017 Lisätty 52 kpl Nokian Renkaita salkkuun hyvän Q3 raportin jälkeen. Kaikki näyttää olevan kohdallaan ja kannattavuus erittäin hyvällä tasolla. Investointeja uuteen tuotantolinjoihin, Venäjn tehtailla uusi linja jo valmis ja Amerikkaan aletaan rakentamaan kokonaan uutta tehdasta. Mahdollisena riskinä raaka-aineiden hinnannousu.

14.11.2017 Osakkeet ovat laskeneet kautta linjan kollektiivisesti pari viikkoa joten oli aika lisätä salkkuun Amer Sportsia että Revenio Groupia. Tarkemmat mietteet löytyvät tästä.