Tuulipuvun sijoituskilpailu 2020 käynnistyy vapun jälkeen 4.5.2020

Jo perinteeksi muodostunut Tuulipuvun sijoituskilpailu käynnistyy jälleen tänä vuonna vapun jälkeen maanantaina 4.5.2020 heti pörssien auetessa. Kilpailun tarkoituksena on 20 000 euron virtuaalialkupääomalla kasvattaa salkku mahdollisimman suureksi. Ne, joiden salkut ovat kasvaneet eniten vuoden viimeiseen pörssipäivään mennessä palkitaan yhteistyökumppaneidemme hienoilla palkinnoilla.

Tänä vuonna korona-pandemian vaikutukset pörssiin tuovat sijoituskipailuun takuulla yllätyskäänteitä, ja kilpailu onkin tänä vuonna saanut ylleen korona-teeman. Eivätkä yllätykset suinkaan tähän lopu, kilpailun edetessä saatetaan nähdä muitakin pieniä yllätyksiä järjestäjien taholta.

Yhteistyökumppaneitamme tänä vuonna ovat Nordnet Bank, Osakeliitto, pörssiyhtiö Fellow Finance sekä sijoituskirjailija ja osakeanalyytikko Henri Elo. Kumppanit mahdollistavat kilpailussa menestyneille upean palkintokattauksen, johon voit tutustua tarkemmin tästä linkistä.

Sijoituskilpailu on varsinaisen kilpailemisen ohella mainio tapa harjoitella osakesijoittamista riskittömästi virtuaalipääomalla, sillä kauppaa voi käydä koko kilpailun ajan oikean pörssin tapaan. Myös ostoista ja myynneistä veloitetaan välityspalkkiot aivan kuin oikeassa nettipankissa. Jos siis olet miettinyt osakesijoittamista mutta et ole vielä lähtenyt mukaan oikealla rahalla, suosittelen tulemaan mukaan kilpailuun ja harjoittelemaan osakesijoittamista turvallisessa ympäristössä.

Kilpailusivulle pääset blogin ylävalikosta sekä tästä linkistä.

1 ajatus aiheesta “Tuulipuvun sijoituskilpailu 2020 käynnistyy vapun jälkeen 4.5.2020”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top