Nordnetin tarjous osakesäästötilin avaajille

Tämä vuosi lähestyy jo hiljalleen loppuaan. Tuleva vuosi tuo tullessaan meille sijoittajille jälleen uusia mahdollisuuksia. Yks näistä uusista mahdollisuuksista on vuoden alusta käyttöön otettava uusi osakesäästötili, jonka sisällä sijoittaja voi kotiuttaa sekä voittoja että osinkoja verottomasti. Vaikka tili otetaan varsinaiseen sijoituskäyttöön vasta ensi vuoden alusta lähtien, voi tilin rekisteröidä itselleen jo tänä vuonna. Tämä voi jopa tulla erittäin kannattavaksi, ja siitä kerronkin tässä tekstissä.

Nordnetin kampanjan avulla rahaa säästyy enemmän sijoituksiin.

Nordnet lanseeraa oman osakesäästötilinsä jo tämän vuoden puolella. Tämä tarkoittaa sitä, että tilin voi rekisteröidä itselleen jo ennen vuodenvaihdetta. Nordnetin osakesäästötilillä ei ole lainkaan avaus-, säilytys- tai kuukausimaksuja ja tilin rekisteröivä saa käyttöönsä reaaliaikaisesti päivittyvät kurssit pohjoismaisista pörsseistä maksutta. Varsinaiset kaupankäyntipalkkiot noudattavat Nordnetin nykyistä linjaa.

Tärkein asia miksi kirjoitan nimenomaan Nordnetin tilistä on tilin avaukseen sisältyvä tarjous joka kannattaa hyödyntää. Nordnet nimittäin tarjoaa tason 1- kaupankäyntikulut kolmeksi kuukaudeksi kaikille jotka avaavat tilin vielä tämän vuoden puolella eli viimeistään 31.12.2019.

Tämä on Nordnetin paras taso ja kauppojen hinnat ovat minimissään 3€ tai 0,06% riippuen summasta jolla kauppaa käydään. Tarjouksen päätyttyä eli 31.03.2020 jälkeen kaupankäyntihinnasto määrittyy normaaliin tapaan sijoittajan kaupankäyntiaktiivisuuden mukaan.

Jos on aikeissa avata osakesäästötilin, kannattaa se tehdä jo tämän vuoden puolella ja hyödyntää Nordnetin tarjous. Nordnetin osakesäästötiliin voi tutustua tarkemmin tästä linkistä.

4 ajatusta aiheesta “Nordnetin tarjous osakesäästötilin avaajille”

  1. Mlksei jos on varaa sijoittaa aina 300 kerralla. Muutoin jo esimerkiksi nordean ja op välityspalkkiot ovat halvempia. Kiinteä 1 pros välityspalkkio mahdollistaa kaupan käynnin vaikka 5 sentin summalla kun nordnetin välityspalkiolla tulisi aina ostaa tuo väh 300 ennenkuin hinta on veratilukelpoinen. Ja ekk jälkeen nls et käy kauppas nousee 8 egeen eli tulisi ostaa 800 kerralla että on vertailukelpoin en. Säilytysmaksuja ei ole jos kauppaa käy kvartaaleittain.

    1. Tosi on, pienillä summilla Nordea taitaa olla tällä hetkellä halvin prosentin kuluillaan. Eikös OP viestinyt tuon olevan vain väliaikaista, Nordean kulutaso pysynee tuossa.

  2. Nordnetin olisi syytä tarkistaa kalliita välityspalkkioitaan. Kilpailijoilla alkaa tosiaan olla tuota kiinteää 1% summaan katsomatta. Nordnetissä pienillä summilla sijoittavan kulut nousevat hurjiiin prosentteihin ja vievät usein kaiken tuoton.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top