Testissä Curve- kortti

Curve on kortti joka lupaa mullistaa korttimaksamisen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki muut kortit voidaan integroida samalle kortille eikä käyttäjän tarvitse enää kantaa lompakossaan useita erilaisia maksu- ja bonuskortteja. Testasimme käytännössä onko tämä vain markkinointitiimin sananhelinää vai toimiiko kortti kovassa käytössä.

Lompakko istuu Curven päällä.

Maksaminen Curvella tapahtuu seuraavasti. Ensin mobiilisovellukseen syötetään kaikkien maksukorttien ja bonuskorttien tiedot. Tämän jälkeen itse maksutilanteessa avataan mobiilisovellus ja valitaan mitä korttia halutaan käyttää. Curvella voidaan käyttää myös lähimaksua, vaikka tätä ominaisuutta ei alkuperäisessä kortissa olisikaan. Ja siinä kaikki, kuulostaa yksinkertaiselta.

Curven voi tilata ilmaiseksi freelancer- käyttäjänä. Vajaan viikon jälkeen tilauksesta kortti tipahti postiluukusta. Korttien lisääminen palveluun oli helppoa. Korteista otetaan vain kuva josta ohjelma osaa kopioida kortin tiedot. Tämän jälkeen varmistusnumero kortin takaa syötetään käsin. Mikäli turvallisuusasiat askarruttavat, Curve käyttää pankkitasoista suojausta tiedoille. Mikäli kortti varastetaan tai katoaa, se on helppo poistaa käytöstä saman tien puhelinsovelluksella.

Käytännön kenttätesteissä kortti toimi hyvin ja sen käyttö mobiilisovelluksen kanssa oli sujuvaa. Itseasiassa mobiilisovellus helpottaa aavistuksen talouden menojen seurantaa, sillä sen kautta näkee kaikki tapahtuneet maksutapahtumat samasta paikasta.

Curven Notifikaatio iPhonessa, käytössä Norwegianin luottokortti. Oikealla sovelluksen yleiskuva.

Aivan kaikki ei kuitenkaan mennyt nappiin, sillä Curven käyttäminen pelkkänä S-bonuskorttina ei onnistunut. Oletettavasti tämä johtuu siitä, että S-bonusjärjestelmä toimii paikallisesti eikä verkkoyhteyden välityksellä. Curve ei myöskään ole yhteensopiva American Expressin kanssa.

Muilla markkinoilla kortilla ostamisesta voi kerryttää bonusta. Tämä ei kuitenkaan toistaiseksi ole vielä saatavilla Suomessa. Mikäli bonusjärjestelmä joku päivä rantautuu Suomeen asti, on mahdollista saada ostoksista moninkertaisia bonuksia esimerkiksi käyttämällä Curvessa Norwegianin luottokorttia.

Jos olet kiinnostunut Curvesta, voit rekisteröityä täältä:

https://www.curve.com/join#C8GSN

HUOM! Käyttämällä yllä olevaa linkkiä saat 5£ ilmaista rahaa.

Ohessa Curven virallinen esittelyvideo:

1 ajatus aiheesta “Testissä Curve- kortti”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top