Tuulipuvun joulukalenterin 24. luukku

On koittanut jouluaatto ja niinpä on aika avata viimeinen joulukalenterin luukku. Tänään luvassa on pieni parodia videon muodossa koskien vastuullista sijoittamista  Tämähän on uusimpia trendejä sijoituskentässä. Jotkin pörssiyhtiöt yrittävät tällä megatrendillä ratsastaa kaikin keinoin kuten nähtiin taannoin Loudspringin kohdalla.

Pidemmittä puheitta, olkaa hyvä ja nauttikaa videosta. Vaikka video on sama pohja joka on kiertänyt internetiä jo vuosia, vuorosanat ovat raikkaat. 🙂

https://www.captiongenerator.com/1226702/Prssimies

Haluamme samalla toivottaa kaikille lukijoillemme hyvää joulua sekä menestystä tulevaan sijoitusvuoteen 2019!

Ensi vuodelle näkymät ovat pitkästä aikaa hieman hämäremmät kuin normaalisti. Alkutalvesta Yhdysvallat sekä Kiina yrittävät neuvotella jälleen pysyvämmästä kauppasovusta. Nämä neuvottelut tulevat näyttämään pörssivuoden suunnan.

Markkinat ovat loppuvuodesta olleet volatiilit sekä mollivoittoiset. Näyttää siltä että vuosien nousumarkkina tuli viimein päätökseensä. Paljon on nyt kiinni yhtiöiden viimeisen kvartaalin suoriutumisesta. Hyvä tulos voi yksittäisten yhtiöiden kohdalla laukaista pienen helpotusrallin. Maailmantalouden hiipuessa yhtiöiden harrastama kulukuri nousee avainasemaan.

Yleisesti ottaen kollektiivisesti laskevat markkinat tulee nähdä hyvänä mahdollisuutena ostaa halpoja osakkeita salkkuun. Laskumarkkinassa uhkien ollessa enemmän läsnä se ei aina ole helppo tehtävä. Tärkeää on pysyä suunnitelmassa ja olla kurinalainen. Toistan itseäni sanomalla vanhan viisauden, silloin on paras aika ostaa osakkeita kun muut ovat pelokkaita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top