Tuulipuvun joulukalenterin 8. luukku

Vuosi 2018 on ollut mielestäni se vuosi kun yhä suurempi massa uusia sijoittajia lähti mukaan harrastuksen pariin. Tai ainakin tällainen kuva minulle on välittynyt esimerkiksi sosiaalisten medioiden eri sijoittajaryhmien kautta. Facebookin sijoituskerho lienee suurin yhteisö, siellä jäseniä on tällä hetkellä hieman vajaat 40 000 kappaletta. Inderesin perustamassa Osakesijoittaminen- ryhmässä jäseniä on lähes 12 000.

 

 

Osakesijoittamisen tulisi olla osa jokaisen järkevää taloudenhoitoa ja varautumista tulevaisuuteen. Harrastuksen aloittaminen ei koskaan ole ollut helpompaa kuin tänä päivänä, ja tietoa saa valtavasti eri lähteistä. Sosiaalisen median ryhmät tuovat yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Jokainen voi tehdä kansantaloutemme eteen hyvän työn esimerkiksi puhumalla ystävilleen sijoitusasioista. Olen omassa työyhteisössäni saanut innostettua sijoittamisen polulle useitakin henkilöitä, eivätkä he ole ainakaan toistaiseksi päätöstään katuneet. Twitterissä olen välillä kokeillut hieman toivottomampaakin käännytystyötä, valitettavasti en tähän kommenttiini saanut koskaan Paavon vastausta:

 

Jos muuten haluat seurata ajatuksiani ja kommelluksiani myös Twitterissä, voit siirtyä profiiliini klikkaamalla tästä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top