Rahapodi, automatkojen pelastus

Joulun aikana tulin jälleen ajelleeksi autolla liki 1000 kilometriä ristiin rastiin kaunista talvipukuun verhoutunutta 100-vuotiasta Suomea. Koska radiotarjonta ei ole tarpeeksi älyllisesti haastavaa saatika mielenkiintoista, keksin hyvän tavan tehdä matkoista viihtyisämpiä. Jo ainakin vuoden ajan minulla on ollut tapana kuunnella automatkoilla Nordnetin Rahapodia. Ohjelman isännät Martin Paasi sekä Miikka Luukkonen käsittelevät ajankohtaisia talousasioita huumoria unohtamatta. Ohjelma sopii kuunneltavaksi sekä aloitteleville sijoittajille että kokeneemmille konkareille, kaikki käytettävät termit käydään selkeästi läpi, joten kynnys kuunnella ohjelmaa on matala. Mukana on ollut mielenkiintoisia vieraita aina Finnairin toimitusjohtajasta Veikkauksen varatoimitusjohtajaan ja lisäksi meitä tuulipukujakin jos esimerkiksi Jasmin Hamid voidaan sellaiseksi laskea.

Tuoreemmista jaksoista parhaiten mieleeni jäi nimenomaan Veikkauksen varatoimitusjohtajan vierailu, sillä keskustelu meni välillä melko kiihkeäksi kun oli kyse siitä onko oikein, että Veikkaus käyttää suurta markkinointibudjettia houkutellakseen uusia ihmisiä addiktoivien pelien äärelle. Näkemykset keskustelijoilla olivat tähän kysymykseen melkolailla päinvastaiset.

Ilokseni huomasin, että kyseinen ohjelma oli juuri valittu vuoden 2017 parhaaksi podcastiksi. En itse  valitettavasti huomannut ajoissa kyseistä äänestystä, mutta toki olisin omankin ääneni tälle ohjelmalle antanut. Koska en vapaa-ajallani ”ehdi” kuuntelemaan pitkiä ohjelmia, jätän ne aina odottamaan pidempiä automatkoja. Niinpä tänä jouluna kuuntelin matkoillani vähintäänkin 10 jaksoa kyseistä ohjelmaa.

Haluan omalta osaltani kiittää sekä onnitella Rahapodia ja kaikkia tahoja jotka ovat olleet mukana tekemässä ohjelmaa!

2 ajatusta aiheesta “Rahapodi, automatkojen pelastus”

  1. Mä kerran väsyksissä ajaessani kuuntelin Rahapodia ja nukahdin rattiin siten, että säikähdin. En varmaan kuin sekunniksi herpaantunut, mutta säikäytti silti. Mutta joo, rahapodia on mukava kuunnella autossa, lenkillä tai siivotessa!

    1. Taisi olla liian tylsä aihe sillä kertaa, hyvä kuitenkin ettei käynyt mitään pahempaa! Kannattaa kyllä jos huomaa olevansa unelias stopata hetkeksi ja vaikka juosta hetki autoa ympäri niin piristyy. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top