Sijoituskilpailun lopputulokset

Tuulipuvun sijoituskilpailu päättyi vuoden lopussa. Saimme houkuteltua mukaan 402 rekisteröitynyttä käyttäjää, joka on ihan kohtuullinen määrä tällaiselle pienen blogin ”pystymetsästä” järjestämälle kilpailulle. Yhteistyökumppaninamme toimi Nordnet, joka tarjosi palkinnot kolmelle parhaalle.

Lanseerasimme kilpailun koska koimme, että tällaista vastaavaa ei oltu vielä aikaisemmin pidetty Suomessa. Kilpailusta teki erilaisen se, että se salli kaupankäynnin koko kilpailun ajan. Rajoituksia kauppojen määrissä ei ollut, mutta kaupoista tuli maksettavaksi 9 euron välityspalkkiot. Alkupääomaa annoimme jokaiselle 20 000 euroa. Sijoitusaika oli 4 kuukautta, joka on tietysti todella lyhyt aika osakesijoittamiseen. Niinpä strategia tuli valita sen mukaan.

Voittajaksi selviytyi nimimerkki Tupe1982 huikealla lähes 452 000 euron salkullaan. Tämä tarkoittaa sitä, että noin neljän kuukauden aikana hän monisti annetun alkupääoman 22,5 kertaiseksi. Hän kertoi tehneensä kauppoja isolla riskillä kuten näin lyhyessä kilpailussa pitääkin, sekä kytänneensä yliragointeja pienyhtiöissä jotka tarjosivat hyviä ostopaikkoja.

Toiseksi sijoittui nimimerkki Satujose. Myös hän moninkertaisti alkupääoman lähes 145 000 euroon. Strategiansa hän halusi pitää salaisuutena.

Kolmanneksi tuli nimierkki Jaajo jonka salkku kasvoi reiluun 109 000 euroon. Hän mainitsi tehneensä lukuisia pieniä kauppoja ja tehneensä muutamia satasia voittoja per kauppa. Erääksi suosikkiyhtiökseen hän mainitsi CapManin joka tarjoaa heilahteluja ja sitä kautta hyviä kaupantekomahdollisuuksia.

Haluaisimme kuulla palautetta mitä mieltä olit kilpailusta, osallistuit tai et.  Kuulisimme mielellämme risuja ja ruusuja sekä parannustoiveita tulevaa varten. Tämä kilpailu tuskin jää viimeiseksi joten haluaisimme tehdä seuraavasta paremman.  Palautetta voi laittaa kommenttina tähän kirjoitukseen tai esimerkiksi sivumme palautelaatikkoon joka löytyy yläreunan linkistä.

Se mikä on varmaa, on että seuraavasta kilpailusta tulee pidempi. Tämä toimi kuitenkin hyvänä koeponnistuksena itse tekemällemme kilpailualustalle.

Suuri kiitos kaikille osallistujille!

1 ajatus aiheesta “Sijoituskilpailun lopputulokset”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top