Ilmaiseksi ulkomaille?

Olen monesti maininnut, että Bank Norwegianin luottokortti on harvinainen ilmainen lounas niille jotka harrastavat lentomatkustamista edes silloin tällöin. Kortin käyttö ei maksa mitään, mutta maksamalla sillä normaaleja arjen kuluja tulee samalla kerryttäneeksi lentopisteitä, jotka ovat rahanarvoinen etu. Muista kortin tuomista eduista kuten ilmaisesta matkavakuutuksesta kannattaa lukea tarkemmin vanhemmasta tekstistäni Kannattaako Bank Norwegianin luottokortti.

Kuten jotkut saattavatkin vielä muistaa, hieman reilu vuosi sitten kävin ilmaiselennoilla Krakovassa. Sen jälkeen olen taas reilun vuoden ajan kerryttänyt pisteitä arjen jokapäiväisistä ruoka-, polttoaine-, ja tavaraostoksista. Tällä hetkellä pistesaldo näyttää seuraavanlaiselta.

Norwegianin Cashpoint-pisteet ovat harvinainen ilmainen lounas.

Mielestäni tilanne näyttää hyvältä, sillä olen jälleen tienannut ilman riskiä ja oikeastaan tekemättä mitään yhdet euroopansisäiset lennot. Lisäksi yhtään pistettä ei ole vanhenemassa tämän vuoden puolella, joten minulla on hyvin aikaa kerryttää lisäpisteitä esimerkiksi mannertenvälisiin lentoihin koko ensi vuosi.

Jos kiinnostuit Norwegianin luottokortista, voit tutustua siihen tarkemmin tästä linkistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top