Löydä halvimmat lennot helposti

Havaitsimme, että kotimaan markkinoilta puutttuu yksinkertainen lentohaku joka hakee halvimmat suorat lennot eri kotimaan ja ulkomaan kohteisiin. Niinpä tartuimme tuumasta toimeen ja koodasimme oman lentohaun, joka löytää takuulla aina halvimmat hinnat mihin tahansa suorin lennoin. Tarkoitus oli tehdä palvelusta niin helppokäyttöinen ja yksinkertainen, että matkan etsiminen käy vain muutamalla hiiren klikkauksella. Samalla sivu toimii inspiraation lähteenä, mikäli seuraava matkakohde ei vielä ole selvillä.

Joten saammeko esitellä: https://lentobotti.fi

Lentobotti on matkustavan ihmisen paras kaveri. Se etsii täysin automaattisesti halvimpia lentoja koko ajan ja vuorokauden ympäri. Hinnat ovat siis takuulla aina edullisimmat mahdolliset. Lentobotin listaamat lennot ovat aina suoria eli välilaskuttomia. Näin pääset kohteeseen vaivattomasti.

Jos seuraavaa matkaa ei ole vielä suunniteltu, Lentobotin kautta voi inspiroitua ja tehdä löytöjä edullisista kohteista. Sivustoa tehdessä ainakin minut yllätti se, kuinka moneen eri kohteeseen Helsingistä pääsee alle 100 eurolla tai se, kuinka jotkin ulkomaanlennot Turusta ja Tampereelta voivat maksaa vain joitain kymppejä. Kaikki suorat ulkomaanlennot Oulusta esimerkiksi Kanariansaarille löytyvät yhdellä klikkauksella.

Kuulisin mielelläni mitä mieltä olet sivustosta. Voit laittaa palautetta tämän tekstin kommentteihin tai lähettää palautteen palautekentän kautta sivun yläreunasta.

4 ajatusta aiheesta “Löydä halvimmat lennot helposti”

  1. Minulla on hirveä matkakuume. Yritän olla varaamatta matkaa. Osakekurssien pieni notkahdus (ja nyt epämääräinen tieto kannattaako juuri nyt ostaa, jos osakeoston saakin kuukauden päästä halvemmalla), lisää vielä matkakuumetta.

    1. Heh eihän se niin tarkkaa ole jos halvalla pääsee. 🙂 Minä ”sorruin” ostamaan euroopansisäisen reissun mutta lennot olivat lähes ilmaiset sillä olen sen verran ehtinyt vinguttaa Norwegianin luottokorttia. Pieni irtiotto arjesta niin on jälleen varmasti ihan mukava palata kotiin arjen ja osakekauppojen pariin.

    1. Mukava kuulla että kelpaa. Vaikka sivu näyttää ehkä sangen yksinkertaiselta niin kyllä se on vaatinut lukuisia tunteja kovaa työtä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top