Sijoituskilpailu toimii taas normaalisti

Jouduimme pitämään sijoituskilpailun kiinni tänään 6.9.2017 koko pörssipäivän ajan johtuen kolmannen osapuolen vaikeuksista toimittaa meille kurssitietoja. Nyt ongelmat on korjattu ja kilpailu jatkuu jälleen normaalisti. Pahoittelemme häiriötä.

11 kommenttia artikkeliin “Sijoituskilpailu toimii taas normaalisti

 1. asdasdasd Vastaa

  Eikä toimi. Salkku 500e plussalla eikä salkun markkina-arvo päivity. Olen tehnyt 4 ostoa käyttäen 19946,52 osakkeisiin ja 40e kaupankäyntikuluihin ja käteistä on jäljellä 13,48e, joten salkun arvon pitäisi olla yli 20k.

  • Osinkko Artikkelin kirjoittajaVastaa

   Jos omassa salkussa salkkusi arvo on noin 20 500 euroa, arvot kyllä päivittyvät rankingiin pienellä viiveellä. Rankinglista ei ole täysin reaaliaikainen vaan päivittyy tietyin väliajoin, tällä toimenpiteellä vähennetään palvelimen kuormitusta.

  • Osinkko Artikkelin kirjoittajaVastaa

   Eli salkkusi ei olekaan 500e plussalla? Osakesalkun arvo heiluu pörssikurssien mukana joten se saattaa selittää arvonvaihtelun. Nopeasti laskettuna ja kertomasi mukaan salkun arvo on oikeansuuntainen eli kulujen jälkeen noin 19 960e ja osakkeiden arvonvaihtelu selittää loput.

 2. Tee Vastaa

  Minkä takia oma salkku näyttää vain random 10 firmaa joihin olen sijoittanut, eikä kaikkia ~20:ta? En näe suoraa mitä kaikkea omistan

  • Osinkko Artikkelin kirjoittajaVastaa

   Toden totta, ohjelma näyttää vain 10 ensimmäiseksi ostettua osaketta. Onneksi arvot päivittyvät kuitenkin oikein. Pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian!

  • Osinkko Artikkelin kirjoittajaVastaa

   Ja NYT on ongelma korjattu eli kaikkien osakkeiden pitäisi näkyä salkussa!

 3. Esajapena Vastaa

  Kohdassa ”Oma salkku” oleva sijoitusten lajittelu toimii vain osittain. Lajittelu toimii kohdasta ”Osake” kohtaan ”Kurssi” asti. Siitä eteenpäin (Markkina-arvo, sekä molemmat ”muutos” -kohdat) lajittelu on ihan mitä sattuu.

  Kiitos muuten tästä sijoituskisasta. Joskus yläasteella (n. 15 v sitten) ekan kerran päässyt kokeilemaan vastaavaa. Silloin toteuttajana muistaakseni Kauppalehti. Ihan hauskaa seurattavaa.

  • Osinkko Artikkelin kirjoittajaVastaa

   Tutkitaanpa tuotakin asiaa vielä.

   Korjasimme tänään lennosta aikaisemmin omaa salkkua koskeneen virheen, tämä sai aikaan sen että rankingin juokseva numerointi meni sekaisin. Korjailemme tätäkin ongelmaa jahka kisa sulkeutuu tältä päivältä. Salkut ovat kuitenkin arvojärjestyksessä aivan oikein.

   Kiitoksia ja mukava kuulla että tällainen kisa on ollut odotettu. Se olikin syy lähteä kehittämään tällaista koska mielestäni näissä pitää voida käydä aidosti kauppaa oikeilla osakkeilla.

 4. asdasdasd Vastaa

  Käteinen: 13,48 €

  Osakkeet: 19946,52 €

  Yhteensä: 19960,00 €
  Markkina-arvo € 19946.52 ( 19946.52 yhteensä)
  Muutos 108.78 ( 108.78 yhteensä)

  No ei kyllä päivity mitenkään. Edelleen samat markkina-arvot salkulla vaikka ollaan tultu +500 eurosta +100 euroon alaspäin.

  • Osinkko Artikkelin kirjoittajaVastaa

   Löysimme vian omasta salkusta ja korjaamme sen illan aikana. Rankingissa pitäisi näkyä tästä huolimatta oikeat arvostukset.

   Edit. Ongelman pitäisi nyt olla korjattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *