Sijoituskilpailun ensimmäisen etapin voittaja on selvinnyt

Sijoituskilpailun ensimmäinen etappi tuli päätökseensä 31.7.2018 pörssin sulkeuduttua. Tässä vaiheessa kilpailua johtava sijoittaja palkitaan seuraavin palkinnoin:

Arvoguru (arvo 29,90 €)
Osakesäästäjien keskusliiton vuosijäsenyys
OP eTrader 6kk (arvo 200€)

Kilpailun ensimmäisen etapin voitti ylivoimaisesti nimimerkki Inssi, joka on noin kahden kuukauden aikana kasvattanut 20 000 euron alkupääomansa huimaan 69 400 euroon. Salkku on siis noin 3,5-kertaistunut.

Samalla päivämäärällä kuin edellinen etappi loppuu, alkaa uusi jakso joka päättyy 30.9.2018. Näin ollen myös myöhemmin kilpailuun osallistuneilla on mahdollisuus päästä palkinnoille. Tämän jakson aikana salkkuaan prosentuaalisesti eniten kasvattanut kilpailija voittaa. Näin ollen ei ole väliä oletko tällä hetkellä kilpailussa ensimmäinen vai viimeinen, jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet voittaa palkinnot kotiin.

Olemme jokaisen kilpailijan kohdalla laittaneet näkyviin salkun arvon 31.7 ja tämä on se arvo johon vertaamme salkun arvoa 30.9 tämän jakson lopussa. Mikäli kilpailija rekisteröityy esimerkiksi elokuun aikana, näkyy arvona salkun alkupääoma eli 20 000 euroa.

Toivotamme kaikille mukavaa ja jännittävää sijoituskilpailun jatkoa!

Siirry kilpailuun tästä linkistä. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top