Oulun osakesäästäjien pikkujoulut

Loppuvuosi on osakesäästäjälle mukavaa aikaa. On sijoitusmessut sekä pikkujoulut, ja kurssitkin yleensä dippaavat joulukuussa.

Kävimme tänään tuulipukukollegani kanssa Oulun osakesäästäjien järjestämissä pikkujouluissa. Ohjelmaan kuului Fellow Financen esittely ja jouluruokailu. Tapahtuma oli tietysti meille Osakesäästäjien keskusliiton jäsenille ilmainen. Tapahtumapaikkana oli viime vuoden tapaan ravintola Tuba.

Ravintola Tuba.

Tuttuun tapaan ikärakenne oli painottunut vanhempaan kaartiin, alle 50-vuotiaat osallistujat pystyi laskemaan yhden käden sormilla.

Fellow Financen esittely kesti noin tunnin verran. Kyseessä on vertaislainayhtiö joka lainaa sijoittajien rahaa eteenpäin yksityishenkilöille sekä yrityksille sijoittajan oman valinnan mukaan. Kirjoittelen vertaislainasijoittamisesta lisää myöhemmin. Tämän viikon on kuitenkin voimassa tarjous eli kun avaa kyseiseen palveluun tilin saa sinne 25 euroa bonusta jos oikein ymmärsin. Voi toki olla että tuon rahan saadakseen täytyy ensin tehdä vertaislainasijoitus.

 

Esitys käynnissä.

Sitten tärkeimpään asiaan eli ruokailuun. Ruokalistalla oli perinteinen joulubuffet sisältäen muun muassa laatikot, lohen ja kinkun. Ruoka maistui ja kävimmepä santsikierroksetkin hakemassa. Jälkiruuaksi oli kahvien kera joulutorttua ja pipareita.

Jouluateria.

Ilta oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut. Ruoka oli hyvää ja osallistujia oli paikalla viimeistä paikkaa myöten. Kiitokset jälleen kerran Oulun osakesäästäjille, otetaan ensi vuonna uudestaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top